Kirazlı İlkokulu
KİRAZLI KÖYÜ KİRAZLI KÜME EVLERİ NO: 27/1 ŞİRVAN / SİİRT
04845172025

VİZYON

Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve laik, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık,Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve neitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal ve sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmek.ğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal ve sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, Bilgili, becerikli, özgüvenli olmaları, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak becerileri kazanmaları, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için gerekli her türlü olanağı sağlamaktır.

Tam gün

08.30-14.10